torstai 15. tammikuuta 2009

Hyvin suunniteltu ja osittain tehty

Olin aamupäivän muualla kokouksessa ja aikaa kului suunniteltua kauemmin. Koska muutakin hommaa ns. on, tein ratikkamatkalla toimintasuunnitelman loppupäivän varalle.

Tältä se näytti (päässäni):

1) Hae matkan varrelta kaupasta valmiskeitto
2) Lämmitä keitto töissä mikrossa
3) Nauti ateria raejuuston kanssa
4) Jatka vartin päästä ravittuna ja virkeänä töitä
5) Tunne itsesi hyväksi ihmiseksi (terveyden, tehokkuuden ja reippauden perikuvaksi)

Nyt paljon viisaampana voin päivittää listani näin:

1) Arvo kaupassa kymmenen keiton välillä viitisen minuuttia. Valitse lopulta yksi. Hae raejuusto. Mene kassalle. Jonota. Kaiva vuorollasi lompakkoa ja totea sen olevan erinomaisessa tallessa omalla työpöydälläsi. Selitä jotain epämääräistä tytölle kassalla. Siirry jonon sivuun. Kaivele taskujasi. Löydä satunnaisia kolikoita, joilla juuri saat keiton. Siis jos olisit valinnut sen halvemman. Ja jätät raejuuston pois. Palaa hyllylle.. jne.
2) Mene keittiöön. Huomaa, että vanhan ja luotettavan mikron tilalle on ilmestynyt uusi, jonka etupaneeliin on mahdutettu ällistyttävän paljon erilaisia nappuloita. Aseta aika ja odottele ruoan lämpenemistä. Avaa luukku ja polta kiljaisten sormesi kulhon reunassa. Totea, että kaikista maailman muista mikroista poiketen tämä ei suuntaa sähkömagneettista säteilyään ruoan vesimolekyyleihin vaan suoraan astiaan. Hyväksy tämä virallisena tieteellisenä selityksenä. Lusikoi keitto kylmänä siinä pelossa, että räjähdytät astian lisäkuumentamisella.
3) Syö "aterian" jälkeen kaksi Runebergin torttua.
4) Kärsi sokerimässäilyn aiheuttamasta vatsakivusta ja flegmaattisuuskohtauksesta. Kokeile aivojumiin lääkkeeksi surffausta iltapäivälehtien sivuilla. Totea idea huonoksi.
5) Tunne itsesi ääliöksi. Bloggaa asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti