keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Ensimmäinen luku, jossa Kitty aloittaa blogin

Kun kerran pääsin vauhtiin, niin lisätään saman tien eri blogeissa pyörinyt meemi, johon itsekin Katan ystävällisestä pyynnöstä osallistuin.

Tässä siis kuuden randomin verran Kittyä:

1) Aloitetaan bloggaamisesta/ bloggaamattomuudesta. Blogin pitäminen on tietysti käynyt mielessä, mutta. Niin. Omalla nimelläni en halua kirjoittaa, ja riski että höläyttäisin jotain tunnistettavaa on suuri. Blogeja kun luetaan myös tuttavapiirissäni. En kuitenkaan osaisi olla kauniisti oikeaa mieltä kaikista asioista, enkä peitellä huonoja puoliani tai mokailujani - nehän ne hauskimpia ovat, mutta naureskelen niille mieluiten valikoidulla porukalla. Jätetään ajatus kuitenkin hautumaan.

2) Minulla on aina ollut todella huono kasvomuisti. Joudun aina silloin tällöin noloihin tilanteisiin, kun en tunnista ihmisiä. Ikävintä asiassa on se, että moikkaamattomuus tulkitaan monesti koppavuudeksi tai epäkohteliaisuudeksi. Pitkäaikaiset ystäväni, perheenjäseneni ja sellaiset tietysti tunnistan vaikka laput silmillä kolmessa promillessa, mutta muiden kanssa olen aina vähän epävarma. "Onkohan toi se tyyppi, jonka kanssa juttelin viikko sitten siellä ja siellä?" "Onko toi ratikkapysäkillä seisoskeleva nainen mun melko uusi työkaveri, joka istuu eri kerroksessa, mutta jonka ohi kävelen melkein joka päivä, hmm?" Ja useimmiten kellot eivät soi lainkaan.

3) Omistan ainakin parikymmentä mustaa neuletta, poolokauluksella ja ilman. Niitä voi yhdistää mihin vaan, farkkuihin, hameeseen ja saappaisiin ja kaikkiin muihinkin alaosan vaatekappaleisiin. Vaikka kuinka satsaisi laatuun (enkä aina edes satsaa), ne menevät harmillisen nopeasti nyppyläisiksi. Sitä varten nukanpoistaja surisee kotona ahkerasti. Surrur, ja taas on siistiä. Mustia vaatteita varten minulla on myös kunnioitettava valikoima erilaisia tarraharjoja sekä eteiskaapissa, että työpöydän laatikossa.

4) Olen selkeästi koiraihminen (vaikkei minulla nyt lemmikkejä olekaan), mutta joskus pienenä (eikä ollut koiraa vielä silloinkaan) sain luokkakaveriltani jonkinlaisia kotiloita, joita suunnittelin kasvattavani kultakalamaljassa. Pohjalle olin hankkinut pestyä soraa, josta harmaat limanuljaskat tuskin erottuivat. Noin viikon kuluttua olin täysin kypsynyt otuksiin ja päätin 11-vuotiaan viisaudella hulauttaa koko moskan wc-pöntön kautta autuaammille metsästysmaille. Kaivoin sitä soraa kumihanskoilla pytyn pohjalta vielä tunteja myöhemmin isäni valvovan ja paheksuvan silmän (omistaa kaksi) alla.

5) Teen kovasti työtä ollakseni parempi kuuntelija. Puhuminen vaan on niin kamalan kivaa. Paras keskustelukumppani onkin sellainen, joka ei päällepuhumisesta närkästy vaan tekee vapautuneesti itse samaa. Eikö sitäpaitsi olekin paljon tehokkaampaa keskustelua, kun sanoja on yhtaikaa ilmassa enemmänkin? :-)

6) Selitän asiat useimmiten liian monisanaisesti.

-------

Ykköskohtaan viitaten voi näin postuumisti todeta , että olen melkoinen hautomakone. Alunperin Katan kommenttilaatikkoon raapustetusta kirjoituksesta blogin perustamiseen meni kokonaista neljä tuntia. Hah!

Niin ja:

1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteesee

Heitän haasteen seuraaville henkilöille, jotka eivät ainakaan pikaisen tarkistuksen perusteella ole siihen vielä vastanneet:

LoveLotta
Minun Afrikkani
Sokea kana
Kirjailijan häiriöklinikka
Minun Moskova
Dallas Pullaa

2 kommenttia:

 1. Kiitoksia haasteesta, Kittyfane, olen vastannut siihen.
  Ja ryhdyn seuraamaan, mitä hommailee sisar mustissa pooloissa - tervetuloa vain Blogistaniin!

  VastaaPoista
 2. Onnea blogipienokaiselle!!
  Kivaa, mä iloitsen. Nyt sulla on oma koti eikä sun tartte enää haahuilla muitten laatikoissa, vaikka olet tietty kommenttilaatikkooni myös erittäin tervetullut :D

  Mulla on kohta 5 aika sama. Hyvien kavereitten kanssa saa puhua puuta heinää toistensa päälle ja kukaan ei närkästy. Tietenkään ei aina, mutta ainaskin välillä. Mä puhun kanssa järjettömän paljon.

  VastaaPoista